Maler i Aalborg

LVH Maler hjælpe dig med maleropgaven.

Professionel maler i Aalborg

Søger du en professionel maler i Aalborg, der har mange års erfaring, og altid overholder den aftalte tid og pris? Så kan Lvh maler hjælpe dig med maleropgaven.

Hos malerfirmaet Lhv maler tilbyder jeg alle former for malerarbejde i Aalborg. Det er alt lige fra tapetarbejde og maling af hus til spartling og filtarbejde. Jeg kan male alt på din bolig – både inde og ude.

Inden jeg går i gang med malerarbejdet tilbyder jeg en grundig vejledning i farver, maling og vedligeholdelse for netop din opgave. Et grundigt forarbejde og samarbejde med kunden skaber et godt fundament for opgavens udførelse og i sidste ende et slutresultat, som stemmer overens med dine forventninger.

Professionel maler i Aalborg

Det professionelle malerarbejde kræver viden, har styr på teknikkerne, kan tilbyde unikke løsninger med sans for detaljerne, og som er holdbart i mange år frem. Derfor opdatere jeg mig løbende på de nyeste teknikker inden for maling og produkter.

På den måde kan jeg altid tilbyde mine kunder den mest optimale løsning og vejledning i de bedste produkter på markedet.

Malerarbejde til konkurrencedygtige priser

Jeg tilbyder malerarbejde til konkurrencedygtige priser i Aalborg, hvor jeg altid tager en snak med kunden omkring, hvad der skal udføres, hvilket maling der skal bruges og hvor meget tid, der skal bruges på opgaven.

Prisen er altid afhængig af den enkelte opgave og kunde, hvor jeg lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet. Så hvis du er i tvivl om prisen, så er du altid velkommen til at kontakte mig, så tager vi en snak om maleropgaven

Rabat: Bestil nu og få 20% rabat på alt indendørs malerarbejde i december og januar måned.

Kontakt maler i Aalborg

Skal du i gang med dit næste malerprojekt i Aalborg, og ønsker du en pris på opgaven, så er du velkommen til at ringe til mig, så tager vi uforpligtende en snak omkring maleropgaven. Jeg står også altid klar med råd og vejledning af maleropgaver, hvis du skulle være i tvivl om en bestemt maling, eller hvad det kunne være.

Billeder af mit arbejde

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Jeg arbejder med en sans for detaljen og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.

Før jeg starter på en opgave, vil jeg yde en grundig rådgivning på dit projekt om maling, farver, forbrug og vedligeholdelse. Derfor er du sikret en tryg og god behandling, når du vælger Lhv Maler v/Liselotte Høiris Vistrup.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave på tlf: 25 11 80 09 eller skriv en mail på: lvmaler@mail.dk.

*Bestil nu og få 20% rabat på alt indendørs malerarbejde i december og januar måned.

(+45) 25 11 80 09
lvmaler@mail.dk