Maler i Århus

Står du og mangler en professionel maler i Århus til din næste opgave, som kan alle de nyeste teknikker og samtidig kan rådgive dig, så du får det bedste slutresultat? Så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig med opgaven.

Jeg blev udlært i 1996, og har siden da opbygget mange års erfaring, og kan tilbyde et bredt spektrum af maleropgaver på din bolig – både inde og ude.

Det er alt lige fra:

  • Malerarbejde
  • Filtarbejde
  • Tapetarbejde
  • Rutex
  • Spartelarbejde

Jeg holder mig løbende opdateret inden for de nyeste teknikker i branchen. Så, hvis ud står med en lidt anderledes maleropgave i Århus, som du er i tvivl om jeg kan lave, så er du velkommen til at
ringe til mig, så tager vi en snak om det.

Kvalitetsbevidst malerarbejde i Århus

Jeg har altid lagt vægt på et kvalitetsbevidst arbejde, hvor jeg ved, at et grundigt forarbejde er fundamentet for et flot slutresultatet. Derfor sætter jeg altid ekstra tid af til, at rådgive og vejlede hver enkelt kunde, så jeg ved præcis, hvordan opgaven skal gribes an. Dette giver en tryghed hos mine kunder i Århus, da de ved, hvad der skal ske og hvornår de kan forvente, at jeg er færdig med maleropgaven. Jeg ved, at et malerprojekt kan fylde meget i hverdagen, og derfor udfører jeg altid et effektiv stykke arbejde, hvor du kan regne med, at de aftalte betingelser og leveringstider altid er overholdt.

Maling i høj kvalitet

Et godt resultat bygger på en stor del af maling i god kvalitet, da det er meget forskelligt, hvilken maling som skal bruges til maleropgaverne. Jeg anbefaler altid en maling i høj kvalitet, da dårlig maling har en ringe dækkeevne og kræver, at man maler overfladen over flere gange. Derfor kan det betale sig, at bruge lidt ekstra penge på maling, da det er mere holdbart og giver et pænere
resultat i sidste ende.

Rabat: Der gives rabat til pensionister og studerende på 20%.

Kontakt maler i Århus

Skal du i gang med dit næste malerprojekt i Århus, og ønsker du en pris på opgaven, så er du velkommen til at ringe til mig, så tager vi uforpligtende en snak omkring maleropgaven. Jeg står også altid klar med råd og vejledning af maleropgaver, hvis du skulle være i tvivl om en bestemt maling, eller hvad det kunne være.