Maler i Århus

LVH Maler hjælpe dig med maleropgaven.

Professionel maler i Århus

tår du og mangler en professionel maler i Århus til din næste opgave, som kan alle de nyeste teknikker og samtidig kan rådgive dig, så du får det bedste slutresultat? Så står jeg hos LHV Maler klar til at hjælpe dig med opgaven.

Jeg blev udlært i 1996, og har siden da opbygget mange års erfaring, og kan tilbyde et bredt spektrum af maleropgaver på din bolig – både inde og ude. Jeg har i dag mit eget malerfirma og kan hjælpe dig med opgaver i alt fra malerarbejde og spartelarbejde til opsætning af filt.

Jeg holder mig løbende opdateret inden for de nyeste teknikker i branchen. Så hvis du står med en lidt anderledes maleropgave i Århus, som du er i tvivl om jeg kan lave, så er du velkommen til at ringe til mig på 25 11 80 09, så tager vi en snak om det.

Kvalitetsbevidst malerfirma i Århus

Når du vælger os til at udføre en opgave, så får du en maler, som altid lægger vægt på et kvalitetsbevidst arbejde. Et grundigt forarbejde er fundamentet for et flot slutresultat og derfor sætter jeg altid ekstra tid af til at rådgive og vejlede hver enkelt kunde. Det betyder at så ved jeg præcis, hvordan opgaven skal gribes an.

Alt dette betyder at mine tilfredse kunder i Århus ved hvad der skal ske og hvornår de kan forvente, at jeg er færdig med opgaven. Jeg udfører altid et effektivt stykke arbejde, hvor du kan regne med, at de aftalte betingelser og leveringstider altid er overholdt.

Maler med produkter i høj kvalitet

Som maler bygger et godt resultat på at malingen er i god kvalitet. Det er forskelligt hvilken maling, som bruges til opgaverne. Jeg anbefaler altid at bruge en maling i høj kvalitet, da dårlig maling har en ringe dækkeevne og kræver, at man maler overfladen over flere gange. Derfor kan det betale sig, at bruge lidt ekstra penge på maling, da det er mere holdbart og giver et pænere resultat i sidste ende.

Rabat: Bestil nu og få 20% rabat på alt indendørs malerarbejde i december og januar måned.

Kontakt din lokale maler i Århus

Skal du i gang med dit næste malerprojekt i Århus, og ønsker du en pris på opgaven, så er du velkommen til at ringe til LHV Maler – din lokale maler i Århus. Jeg står klar til at tage en uforpligtende snak omkring maleropgaven. Jeg står også altid klar med råd og vejledning af maleropgaver, hvis du skulle være i tvivl om en bestemt maling, eller hvad det kunne være.

Billeder af mit arbejde

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Jeg arbejder med en sans for detaljen og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.

Før jeg starter på en opgave, vil jeg yde en grundig rådgivning på dit projekt om maling, farver, forbrug og vedligeholdelse. Derfor er du sikret en tryg og god behandling, når du vælger Lhv Maler v/Liselotte Høiris Vistrup.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave på tlf: 25 11 80 09 eller skriv en mail på: lvmaler@mail.dk.

*Bestil nu og få 20% rabat på alt indendørs malerarbejde i december og januar måned.

(+45) 25 11 80 09
lvmaler@mail.dk