Maler i Hobro

LVH Maler hjælpe dig med maleropgaven.

Professionel maler i Hobro

Leder du efter en professionel maler i Hobro, der kan lave alt inden for malerarbejde til konkurrencedygtige priser? Så har du fundet frem til den rette maler til jobbet.

Hos Lvh maler kan jeg tilbyde en bred palette af opgaver inden for malerarbejde, rutex, filtarbejde, tapet- og spartelarbejde. Jeg kan udføre det meste på din bolig – både ude og inde. I mit malerfirma er der altid fokus på et kvalitetsbevidst arbejde med sans for de små detaljer. Derfor udfører jeg altid et omhyggelig malerarbejde lige fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Maler med mange årsfaring

Jeg har mange års erfaring inden for feltet, og ved at et godt resultat bygger på et grundigt forarbejde i tæt samarbejde med mine kunder. Derfor tager jeg altid en snak med kunden omkring maleropgaven for, at høre om der er behov for nedrivning af tapet, hvilket farver der ville fungere bedst, og hvad jeres forventninger er til slutresultatet. På den måde sikrer vi os et resultat, som stemmer overnes med jeres forventninger og et holdbart resultat i mange år frem.

Jeg ved, at et malerprojekt er forstyrrende i jeres hverdag, hvorfor jeg altid udfører arbejdet så effektiv som muligt, og altid afslutter opgaven med en grundig rengøring, så I kan komme hurtigst muligt tilbage til hverdagen.

Professionel rådgivning

For at kunne tilbyde mine kunder den bedste rådgivning og et professionelt arbejde kræver det, at man er opdateret på den nyeste viden inden for malerbranchen. Derfor sørger jeg for hele tiden at udvikle mig inden for den nyeste teknik og viden omkring de forskellige typer af maling. Da jeg kan mange forskellige teknikker inden for branchen, betyder det, at du kan du få lavet lige det, du ønsker.

Rabat: Bestil nu og få 20% rabat på alt indendørs malerarbejde i december og januar måned.

Kontakt maler i Hobro

Skal du i gang med dit næste malerprojekt i Hobro, og ønsker en pris på opgaven, så er du velkommen til at ringe til mig, så tager vi uforpligtende en snak omkring maleropgaven. Jeg står også altid klar med råd og vejledning, hvis du skulle være i tvivl om en bestemt maling, eller hvad det kunne være.

Billeder af mit arbejde

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Jeg arbejder med en sans for detaljen og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.

Før jeg starter på en opgave, vil jeg yde en grundig rådgivning på dit projekt om maling, farver, forbrug og vedligeholdelse. Derfor er du sikret en tryg og god behandling, når du vælger Lhv Maler v/Liselotte Høiris Vistrup.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave på tlf: 25 11 80 09 eller skriv en mail på: lvmaler@mail.dk.

*Bestil nu og få 20% rabat på alt indendørs malerarbejde i december og januar måned.

(+45) 25 11 80 09
lvmaler@mail.dk