Malerarbejde

Dygtig maler med eget malerfirma til al slags malerarbejde

Søger du en dygtig og erfaren maler nær Århus, behøver du ikke lede længere. Jeg kan tilbyde at udføre en lang række maleropgaver for dig, herunder maling af din boligs facade, træværk eller i forbindelse med flytning. Jeg benytter altid maling af høj kvalitet, og jeg tager mig god tid til at levere det bedste resultat. Mit malerfirma ligger i Spentrup, men jeg tilbyder alle opgaver i Randers, Århus, Aalborg, Hadsten, Hobro, Mariager, Langå samt resten af Midtjylland.

Maler til maling af flyttelejligheder

Skal du til at fraflytte din lejlighed, eller er du lige flyttet ind? En bolig kan ofte trænge til en omgang maling i forbindelse med fra- eller indflytning. Jeg har stor erfaring med maling af flyttelejligheder, så de fremstår pæne og nymalede. Det kan eksempelvis være maling af loft, fodlister, døre, radiatorer, vinduer og selvfølgelig vægge. Jeg udfører et omhyggeligt malerarbejde fra start til slut.

Maling af udvendige facader

Der findes mange forskellige typer facader, og det er derfor meget vigtigt at have kendskab til den helt rigtige behandling af en facade og dens beskaffenhed. Heldigvis har jeg et bredt kendskab til det arbejde, der skal udføres samt de produkter, der er på markedet til behandlingen. Du er dermed altid sikret det bedste resultat.

Jeg har stor erfaring med nye facader, hvor bunden er i orden, men også med at renovere og give den rigtige behandling til ældre og misligholdte facader.

Træværk (udendørs & indendørs)

Træværk er typisk fodlister, dørkarme, døre, vinduer og paneler. Er det et nyere træværk kræver det blot lidt forarbejde med en let slibning efterfulgt af en grunder. Derefter skal træværket behandles med maling. Der kan dog være behov for, at knaster skal særbehandles for ikke at give misfarvninger igennem de efterfølgende behandlinger.

Ved ældre træværk, der ikke tidligere har været malet, kan der være behov for en spærre, der sikrer, at misfarvninger ikke trækker igennem. Misfarvningerne stammer ofte fra mados, rygning, knaster mv.

Ældre træværk, der tidligere har været malet, kan sidde løst og vil kræve, at det løse maling skrabes af og efterfølgende slibes glat. Hvis den gamle maling sidder fast, kræver det en let slibning. Afhængig af beskaffenheden kræver det en grunding, evt. pletvis, efter den endelige behandling.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om mit arbejde eller mine priser? Så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 25 11 80 09 eller via mail lvmaler@mail.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du kan også læse mere om mig her.

maler med malerfirma i Århus - al slags malerarbejde
  lvmaler@mail.dk   25 11 80 09