Søger du professionel hjælp til opsætning af filt, så lad LHV Maler stå for opgaven. Jeg har mange års erfaring i branchen og er behjælpelig ved både små og store opgaver. Uanset om det er privat eller erhverv, så står jeg klar til at hjælpe. 
Når du overlader opsætningen af filt og tapetsering til en professionel, så er du sikker på at få et pænt og jævnt resultat. Jeg sørger for at du får et flot resultat som du tilfreds kan se på mange år ud i fremtiden. 

Hvad er filt?

Filt er en vægbeklædning der giver en glat overflade. Filtbeklædning er en hyppig brugt i både renoveringer og nye huse. For at opnå et pænt resultat er det meget vigtigt at bunden er jævn og glat, derfor kræver det et større forarbejde.
Det grundlæggende spartelarbejde, som ligger forud for opsætning af filt, kan jeg selvfølgelig også være behjælpelig med. Her sørger jeg for et grundigt arbejde, så det endelige resultat får den bedst mulige finish. 

Opsætning af filt ved de sværeste hjørner

Når du vælger opsætning af filt på dine vægge giver det væggene en ensartet overflade. Med stor erfaring i tapetsering med filt kan jeg sørge for at filten sidder pænt selv i de sværeste hjørner og kanter der end måtte være i et rum.
Ved alle opgaver sørger jeg for at udføre arbejdet grundigt og effektivt. Oprydningen som kommer efter selve arbejdet er udført, sørger jeg naturligvis også for. Ønsker du også malerarbejde efter filten er opsat, er jeg også behjælpelig med det. 

Opsætning af filt på dine vægge

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at få et godt tilbud på opsætning af filt på dine vægge? Så er du velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på telefon 25 11 80 09 eller send en mail til lvmaler@mail.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.